Hoe meld ik mij aan?

Door het invullen van het formulier op de website. Je ontvangt daarna een e-mail ter bevestiging. Vervolgens neem ik contact met je op om de telefonische intake in te plannen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Samen bepalen we jouw focus voor het programma. In uitzonderlijke gevallen tijdens of na het kennismakingsgesprek, kan het zijn dat ik je adviseer om niet aan de training deel te nemen.

Inschrijving voor mindfulnessactiviteiten is alleen mogelijk door het volledig invullen en opsturen van een inschrijfformulier via de website. Bij inschrijvingen via de website heb je het wettelijke recht om binnen 14 dagen na de boeking, zonder opgave van reden, te annuleren, en ontvang je het volledige eventueel betaalde bedrag terug. Heb je een inschrijfformulier ingevuld en zijn die 14 dagen verstreken, dan heb je je definitief opgegeven en ben je verplicht de deelnamekosten te betalen. Tot 4 weken voor de start van de training kun je je deelname annuleren tegen betaling van € 50,= administratiekosten.
De deelnemerslijst wordt samengesteld op basis van de volgorde van binnenkomst van betaling. Door te laat voldoen van de deelnamekosten riskeer je dat je plaats naar een ander gaat.

Bij onvoldoende inschrijvingen, een training, therapie of cursus in groepsverband behoud ik mij het recht voor om te annuleren of uit te stellen. Indien door dit uitstellen de deelnemer niet in staat is aan de groep deel te nemen, dan wordt het volledige deelnamegeld gerestitueerd.